پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ دی ۱۴۰۲، ۱۵:۵۷

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی  :

۳۹ ملک مازاد دولتی  خراسان جنوبی در لیست مولد سازی قرار گرفت

۳۹ ملک مازاد دولتی  خراسان جنوبی در لیست مولد سازی قرار گرفت

بیرجند- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از  شناسایی و مصوب شدن ۳۹ ملک مازاد دولتی برای قرار گرفتن  آنها در لیست مولد سازی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان در کارگروه استانی مولد سازی اظهارکرد: مولدسازی اموال مازاد دولت لزوما به معنای فروش آنها نیست و این طرح روش‌های متنوعی از جمله معاوضه، مشارکت با بخش خصوصی، تهاتر، اجاره و تبدیل به احسن دارد.

وی افزود: ۲ دهه از تاسیس استان خراسان جنوبی می‌گذرد و تعدادی از ادارات کل استان هنوز در ساختمان‌های استیجاری ساکن هستند لذا در زمینه اموال مازاد آزادی عمل‌ زیادی نداریم.

وی با تاکید بر اینکه باید سهمی از مولدسازی ملی و استان‌های برخوردار به خراسان جنوبی اختصاص داده شود بیان کرد: البته در این خصوص تعارض منافع داریم اما پیگیری‌های خودمان را به جد انجام خواهیم داد که سهمی از منابع ملی را برای استان جذب کنیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال جاری فروش اموال مازاد دولت در استان ۱۰.۳ میلیارد تومان بوده است، بیان داشت: در مجموع عملکرد مولدسازی استان ۴۱۷ میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه به دنبال فروش اموالی هستیم که هیچ گونه وجه شرعی نداشته باشد و مردمی و خیرساز هم نباشد افزود: مردم استان می‌توانند اموال مازاد را به این اداره‌ کل اعلام کنند و پاداش بگیرند.

ذاکریان با اشاره به شناسایی ۲۲ ملک مازاد آموزش و پرورش و ۱۷ ملک مازاد سایر دستگاه‌های اجرایی گفت: در این جلسه به اجماع رسیدیم که این املاک مشکلی ندارد و می‌توانیم اقدامات لازم را برای مولد سازی آنها انجام دهیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه مولد سازی دارایی های دولت (مدد) برای هوشمندسازی فرآیند مولدسازی اظهار داشت: تمامی اقدامات مرتبط با مولدسازی از ابتدای دی ماه از طریق این سامانه انجام می‌شود و بر اساس نامه وزیر اقتصاد، استانداران به منظور تبادل اطلاعات با سازمان خصوصی سازی در این سامانه ثبت ‌نام نمایند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بیان کرد: فروش اموال و املاک مازاد دولتی در استان‌ها تا سقف ۲ هزار میلیارد ریال به استانداران تفویض شده است.

کد خبر 5983407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha